Inställningar för kakor Vår webbsida använder kakor för att webbsidan ska funka som den ska och för att vi ska kunna optimera din användarerfarenhet. Du kan läsa mer om dem eller kontrollera inställningarna.
Skip to content
Meny
Produkter och lösningar Utställningar Blogg Aktuellt Om oss Lediga tjänster Kontakt

MESI mTABLET SPO2

Mångsidig pulsoximeter

MESI mTABLET SPO2 är inte bara en avancerad pulsoximeter. Genom att lägga till moduler eller applikationer för diagnostik utökar du användningsmöjligheterna och utformar datorplattan enligt dinabehov till en långvarig samarbetspartner. mTABLET gör digitaliseringen till ett viktigt verktyg inom hälso- och sjukvården.

  • Stor skärm ger möjlighet till god synlighet av SPO2 nivåerna.
  • Bra funktion även vid låg perfusion.
  • Möjlighet till informationsdelning i realtid.

MESI mTABLET ger möjlighet till delning av information mellan alla yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården som deltar i vården av patienten – direkt i samma format. Det här förebygger missförstånd i kommunikationen, inkonsekvens i rapporteringen och minskar därmed den tid som används för diagnostisering och vård.

Genom att lägga till nya och intelligenta applikationer (6 minuters promenadtest) kan du utöka din användbarhet och göra mTABLET till en långsiktig partner. Sätt igång digitaliseringen hälso- och sjukvård för att främja patientvården.

Fråga mer om denna produkt

Fråga mer om denna produkt

Telefon 018-430 09 80
E-post info@steripolar.se

"*" Obligatoriskt fält

MESI mTABLET SPO2